21.07.2019

17.-23.juli 1978 (Sommerferie 5 - Sykkeltur)

Kjersti og jeg skulle på sykkeltur på Jylland - med Tyskland som mål. Vi tok båten fra Kristiansand til Hirtshals, og startet på den store turen. Den første uken syklet vi fra Hirtshals til Ribe. Jeg har tegnet inn alle stedene vi overnattet på kartet lenger ned på denne siden. Vi hadde gode dagsetapper, og koste oss veldig på turen!

Utdrag fra dagboken:

MANDAG (17.7): Kjersti og jeg tok båten til Hirtshals. Begynte å sykle. Badet på Løkken. Deilig! Overnattet på Blokhus. Drittsted!
TIRSDAG (18.7): Startet tidlig fra Blokhus. Spiste frokost ute. Syklet i motvind 9,5 mil. Puh! Kom frem til Thisted kl.18:00. Spiste middag. Fint sted! To hyggelige jenter på rommet.
ONSDAG (19.7): Spiste frokost på herberget. Kjørte over Mors til Nykøbing. Kom frem tidlig, så vi gikk rundt i byen og kikket. Verten tryllet om kvelden.
TORSDAG (20.7): Spiste frokost på herberget. Syklet om en borg: Spøttrup. Fin! Fikk sitte på med tre gutter til Holstebro. Gøy! Kjersti og jeg gikk rundt i Holstebro om kvelden.
FREDAG (21.7): Spiste frokost ute. Motvind i begynnelsen. Møtte jentene fra Vestlandet. På en dyrepark i Hee. På en kennel og så på Golden Retriever valper. Sov i Ringkøbing.
LØRDAG (22.7): Spiste frokost ute. Skulle egentlig til Varde, men vi dro til Esbjerg. På kino og så "Saturday night Fever". Måtte gå litt før.
SØNDAG (23.7): Vi var så daffe! Syklet bare 3 mil til Ribe. Kom på rom med masse små svømme-jenter. Bråk! Så oss litt rundt i byen. Fin!


Sommerferie 5 - Sykkeltur


Pappa fulgte oss til båten

På hytta før avreise - med all bagasjen vår

Vi badet i Vesterhavet

Vandrerhjemmet i Thisted

Lunsj i Nykøbing Mors

Spøttrup slott

Frokost i det fri

Ribe domkirke

Start i Hirtshals
En prikk for hvert overnattingssted denne uken

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar