04.12.2016

1.-7.desember 1975 (Baretta)

Denne uken kom det snø! Og jeg hadde bursdag og ble 14 år - og feiret med familien med reker lørdagskvelden. Ellers holder jeg på med diverse aktiviteter som man gjør før jul.

Utdrag fra dagboken:

MANDAG (1.12): På Nasjonalgalleriet med klassen og fru Gunn. Filmen "San Fransisco" var KJEMPEFIN!
TIRSDAG (2.12): Snedde hele dagen. Wivi, Heidi og jeg på skolen. Kino "Playtime". Helt syk.
ONSDAG (3.12): Sydde på vesten. Fikk pakke av Lars. Mor og far på kino "Øst for eden"
TORSDAG (4.12) Strikket på votten. Vi spilte bridge om kvelden. Susanne og jeg kjøpte Sjokoladeeske og blomster til far.
FREDAG (5.12): Fikk igjen matte-tentamen: M+. Hadde kristendomsprøve. Susanne barnevakt hos Grønlie.
LØRDAG (6.12): Familien kom kl.9 med gaver og kakao m/krem. Vi dro først til byen så Sandvika. Jeg fikk nye langrennsski og slalåmstøvler. Tove kom om kvelden. Hadde reker.
SØNDAG (7.12): Mor og far hos farmor og farfar. Kjersti (nabojente) kom hit og lekte med Susanne. Spilte bridge.


Tony Baretta

Baretta

Baretta var en amerikansk krimserie som gikk på TV fra 1975 til 1978. Forrige uke gikk den for første gang på NRK, og jeg var da tydeligvis sånn passe fornøyd. Den handlet om den New-York baserte politietterforskeren Tony Baretta. Tony Baretta er en enslig, uortodoks etterforsker i New York, som bor sammen med kakaduen sin. Han er av italiensk avstamning og er lokalt kjent for uttrykkene «You can take dat to the bank» og «And that‘s the name of dat tune».

Baretta med kakaduen "Fred"



Robert Blake spilte hovedrollen som Tony Baretta, og ifølge Wikipedia tok livet hans en dramatisk vending i 2000:

"Blake var fra 1961 til 1983 gift med skuespillerinnen Sondra Kerr Blake. Sammen fikk de to barn. Hun deltok i to episoder av Baretta.

I 2000 giftet Blake seg med Bonnie Lee Bakley (dette var hennes 10. ekteskap). Knapt et halvt år etter bryllupet ble Bakley funnet drept i bilen sin. Blake ble arrestert, mistenkt for mordet, men i 2005 funnet uskyldig i retten. Til tross for dette ble han og Bakleys eneste barn sammen adoptert av Blakes eldste datter, fordi hun ikke lenger følte hun kunne stole på sin far."

Slik ser Robert Blake ut idag


Kilder:
Wiki - Baretta
Wiki - Robert Blake

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar