08.04.2018

4.-10.april 1977 (Påskeferie II)

Påskeferie på Ås i Harkmark, og vi har det helt topp!

Utdrag fra dagboken:

MANDAG (4.4): Spilte fotball. Gunvor og jeg løp rundt neset. Ingrid kom. Hos Kåløy om kvelden. Hørte på stereo-anlegget til Govert.
TIRSDAG (5.4): Kristian kom med Ola Dostads gamp og fraktet våre materialer til stranda. Alle sammen bar det opp til hytta. Hos Kåløy om kvelden.
ONSDAG (6.4): Hos Bjarte og Odd om kvelden. Lekte selskapsleker. Hjem ved 12-tiden.
TORSDAG (7.4): På båttur med båten til Jørgen. Til Ålo. Spiste frosne reker. Susanne kom med toget. Slo litt ball. Hos Kåløy om kvelden.
FREDAG (8.4): Sov lenge. Slo ball og hoppet høyde. Susanne og Gunvor gikk rundt neset. Vi andre hos Kåløy. Hjem tidlig.
LØRDAG (9.4): Susanne m.m i Mandal. Innvielsesfest hos Kåløy om kvelden
SØNDAG (10.4): Oppe og så på solen. Hjem ca kl.6, sov til kl.11:30. Dro opp båten. Nede hos Kåløy og sa hadet før vi dro. Ingrid drar i morgen.

Påskeferie II

Det var alltid mye aktivitet når vi var på Sørlandet, og her skjedde det ting både på dagen og om kvelden. Og om natten - vi var oppe og så på soloppgangen den siste natten - etter innvielsesfest hos Kåløy. Ingen av oss husker nå hva vi innviet, men jeg har en mistanke om at det var Goverts nye stereoanlegg ;-)

Vi bygget hytte ute på Kåløy, og materialer skulle fraktes ned til brygga - og over med båt. Veien ned til brygga var (og er) kronglete og dårlig, så de som fraktet materialene kjørte ikke ned med dem. Men, løsningen ble da å hente en hest fra en nabogård, og la den frakte materialene ned til brygga! Alle barna/ungdommene ble satt i sving slik at vi hadde kontroll helt ned. Disse bildene viser en god dugnadsånd, og er helt herlige!

Gampen til Ola Dostad på vei ned til brygga under Kristians ledelse ;-)

Kristian var "sjef" for operasjonen, mens Sverre, Ingrid og Hjalmar hjalp til

Govert bærer, og jeg "styrer" ;-)
Jeg har på min selvstrikkede "krabbegenser"!

De vanskelige svingene er forsert!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar