25.07.2020

23.-29.juli 1979 (Sykkeltur III)

Vi sykler videre, og drar mandag morgen fra sommerhuset vi fikk låne i Stude. Vi fortsetter oppover til København, og kommer til morfar på torsdag. Men, det er innholdsrike dager før vi kommer dit! Vi møter for eksempel en guttegjeng på Vemmetofte camping, og tre av dem sykler med oss til St.Heddinge og Stevns Klint - og fire av dem møter oss i Tivoli på fredag. Det ble morsomme dager!

Utdrag fra dagboken:

MANDAG (23.7): Syklet i motvind til Næstved. Innom en campingplass først, men vi ble sendt ut på en eng. Dro videre til Enø. All right.
TIRSDAG (24.7): Kjersti og jeg tok morgenbad. Handlet i Fakse. Syklet videre til Vemmetofte. Traff mange gutter: Lars, Jan, Jürgen, Henrik, Peter, Michael og Per.
ONSDAG (25.7): Lars, Jan, Jürgen og vi fire syklet til St.Heddinge. Vi fortsatte til Køge. Snakket med tre hollendere på campingplassen: Arenzie, Martin og Joey.
TORSDAG (26.7): Handlet litt i Køge. Traff Lars og Jan! Badet på Brøndbystrand. Syklet til morfar igjen. Hørte litt bånd. Lo mye!
FREDAG (27.7): Sto opp tidlig og dro til København. Deilig vær. Handlet endel. Stresset hjem, og til tivoli med Jürgen, Lars, Jan og Henrik. Kjempe, kjempegøy! Nattmat m/morfar.
LØRDAG (28.7): Dro til Farum og tilbake til Gentofte. Onkel Hans og tante Birgit kom og kjørte oss til båten. Vi dro hjem. Hadde det KJEMPEGØY på båten! Var på "Beach-party". Sov 4 timer.
SØNDAG (29.7): Per Kåre hentet oss på båten. Olaf møtte Anne Grete! Vasket mye klær! Anne Grete oppe med brød. Hun hentet meg, og jeg sov over.



Fotografert på Stevns klint


Sykkeltur III


Kartene må studeres...

... og frokosten spises

Guttene vi møtte i Vemmetofte

Anne Grete og jeg koser oss!

I St.Heddinge

På Stevns klint

Stevns Klint

Vi møtte gutta på Tivoli!

Vi har det gøy i Tivoli!

På tide å dra hjem etter koselige dager med familien:
tante Birgit, onkel Hans, Kjersti, Hanne og morfar

Slitne på båten hjem...

Og her er kartet igjen, de blå prikkene er der vi overnattet
forrige uke - de røde er der vi overnattet denne uken


Og alle var enige om at det hadde vært en fin tur 😃

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar