15.11.2020

12.-18.november 1979 (The Champ)

Masse snø på mandag, og regn på søndag - det blir ikke skiføre av slikt ;-) Kjøring og teorikurs + Judo. Det ble ganske slitsomt på Judo-treningen etter at vi ble gradert til gult belte, så jeg slutter om ikke så lenge.... Men, det var moro så lenge det varte ;-)

 Utdrag fra dagboken:

MANDAG (12.11): Syk. Sov masse. Stod opp utpå dagen. På teorikurs. Bussen kjempeforsinket pga masse snø. Mor og far på teater. Tok bussen hjem.
TIRSDAG (13.11): På skolen igjen. Guttene spilte volleyball. Tapte! Mor forstuet benet i går. Gjorde litt lekser. Mor tok røntgenbilde.
ONSDAG (14.11): Kr.doms prøve. Fikk igjen matteprøve, 5+. Tok følge med Heidi hjem fra Sandvika. Hege kjørte til Judo. Blodslit for guttene!
TORSDAG (15.11): På teorikurs om kvelden. Far hentet, og jeg kjørte hjem. Ikke så bra. "Dyrlegen" på TV. James giftet seg.
FREDAG (16.11): Yrkesveiledning på skolen. Ble med Sissel hjem. Borte hos Tor. Vi tre + Kjersti og Stein på "The Champ". Fin!! Stein kjørte.
LØRDAG (17.11): I Sandvika og kjøpte kopieringssaker. Kopierte bilder. Ble bra! Kjersti og Stein hentet meg. På hybelen til Stein. De kjørte meg hjem.
SØNDAG (18.11): Sissel, Tor og jeg skulle på skitur, men det regnet. Leste fysikk. Far og jeg kjørte en lang tur. Gikk bra!

The Champ

The Champ er en film fra 1979, og det er en tårevåt film! Kort fortalt handler det om en ex-bokser og hans sønn. Faren trener seg opp til en kamp igjen, vinner den - men blir så skadet at han dør. Sønnen forstår ikke at faren er død, og roper på ham at han skal våkne. Ganske så rørende!

Den lille gutten heter Timothy Joseph (kalt T.J), og blir spilt av Ricky Schroder. Han er født i 1970, så han er altså 8-9 år da filmen blir spilt inn. Han vant Golden Globe award "Best New Male Star of the Year in a Motion Picture" for denne rollen i "The Champ". Jon Voight som spilte faren var nominert til beste skuespiller, men tapte for Dustin Hoffman i "Kramer mot Kramer" (en annen tåreperse.....)

Her kommer noen bilder fra Filmen:


Far og sønn i starten av kampen

Far og sønn mot slutten av kampen....






Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar